Uiting van identiteit

Ik zie mijn reflectie in de deur van de trein en daar staat opeens een anarchistische hippie; zelf-gebreide muts, tas met slogan en verfvlekken, lang los haar. Prima. Maar niet ‘het uitdragen van mijn identiteit via bewuste stijlkeuzes’. Meer een samenraapsel van spullen die iets zeggen over een deel van mij. OA ik hou van breien, ik was ooit vegetarisch, ik vind lang haar fijn om me achter te verstoppen. Leuke verassing om een dagje een anarchistische hippie te zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s